Hoquei

El Cambrils CH goleja a l'Amposta en el seu primer partit de la temporada

Un moment del partit disputat entre el Cambrils CH i l'Amposta, aquest passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Segona Catalana

Cambrils CH 5 - CHP Amposta 2

El Cambrils CH va guanyar, aquest dissabte a la tarda, a l'Amposta per 5 a 2 en el primer partit d'una nova temporada marcada per la pandèmia de la covid-19. El partit va començar amb un gol visitant als pocs segons de començar el partit amb una canonada des d'un lateral. Els cambrilencs no van trigar en respondre i, en la següent jugada, Joel va arrossegar la pilota cap a porteria i Òscar la va desviar cap al fons de la xarxa. Minuts després, una gran jugada de combinació va propiciar el gol de Luciano per posar el 2 a 1, mentre que Oscar va marcar el tercer amb un gran xut per l'escaire a falta de 10 minuts pel descans i, tres minuts després, feia el hat-trick –en una nova jugada de combinació– amb el què es va arribar a la mitja part.
En la segona meitat, els dos equips van disposar de grans ocasions per modificar el marcador i va ser el Cambrils qui ho va fer. Una nova arrossegada de Joel des del mig del camp va acabar entrant per posar el cinquè gol al marcador. Tot i el gol, els ampostins van seguir intentant-ho i, dos minuts després, van retallar distàncies amb un xut des de la frontal de l'àrea a falta de 10 minuts. El marcador ja no es va moure més i els cambrilencs es van endur els primers tres punts de la temporada.

El proper divendres 2 d'octubre, el Cambrils visitarà la pista de l'Amposta per buscar una nova victòria que el posicioni en la part alta de la classificació.