Societat, Cultura

Espectacles

El programa «Cambrileja» s'amplia amb més espectacles i actuacions de carrer per aquesta tardor

El fins ara anomenat "Cambrileja l'Estiu" ara serà el "Cambrileja la Tardor", organitzat pel Patronat de Turisme i els departaments de Cultura i Festes. Ahir a la tarda va ser el torn de l'actuació musical de la banda Le Même

Per Berta Ruiz

Actuació musical del grup LE MÊME, ahir a la tarda, a la plaça de Mossèn Batalla
Actuació musical del grup LE MÊME, ahir a la tarda, a la plaça de Mossèn Batalla | Berta Ruiz

El programa d'espectacles i d'animació al carrer "Cambrileja" –que s'ha fet durant els mesos de juliol i d'agost– s'allargarà, de moment, durant tot el proper mes d'octubre. El fins ara anomenat "Cambrileja l'Estiu" ara serà el "Cambrileja la Tardor", organitzat pel Patronat de Turisme i els departaments de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Cambrils. Així doncs, es dóna continuïtat al calendari d’espectacles itinerants que s’adapta a les circumstàncies actuals. L’objectiu és acostar una programació variada a ciutadania i visitants després d’haver hagut de suspendre nombroses activitats culturals i festives previstes inicialment. A partir d'ara, hi haurà animacions al barri del Port, tots els dissabtes del mes d'octubre a les 18 hores, mentre que les animacions al Barri Antic estan previstes per als dies 9 i 23 d'octubre a les 18 hores. 

Així doncs, ahir dissabte a la tarda es va organitzar una actuació de música itinerant pels carrers del Port de la mà de la banda Le Même. L'itinerari es va iniciar al parc del Pescador, va seguir per la plaça de Mossèn Joan Batalla i va continuar per diversos carrers de la zona. Una proposta musical molt variada que va atraure l'atenció de la gent que passejava pels carrers. 

Nombroses activitats per aquesta tardor

A banda del programa del Cambrileja la Tardor, també s'han programat nombroses activitats per a totes les edats per als propers caps de setmana de la tardor. Hi haurà visites teatralitzades pel Barri antic, la Ruta dels espais de la Guerra Civil, visites a la Vil·la Romana de la Llosa, l'activitat "l'Energia de l'aigua. Demostració del Molí de les Tres Eres en funcionament", la Ruta "Pesca i tradició a Cambrils", l'itinerari lliure pels panells interpretatius del Port de Cambrils, les sessions de ioga i de pilates, l'activitat de marxa nòrdica i els recorreguts amb el trenet turístic.

 

 

Comenta aquest article