Informació general

Aparcament

La temporada d'estiu dels aparcaments de la zona blava i la zona taronja acabarà el 30 de setembre

Inicialment, estava previst que la temporada finalitzés el 15 d'octubre, però donat el descens de la demanda d'aparcament s'ha decidit fer aquest avançament

Per Redacció

Imatge d'un parquímetre de la zona blava al carrer de Pere III
Imatge d'un parquímetre de la zona blava al carrer de Pere III | Berta Ruiz

La temporada d’estiu dels aparcaments regulats s'acabarà el proper 30 de setembre i no el 15 d’octubre com estava previst. Així doncs, a partir de l’1 d’octubre entraran en vigor els horaris de la temporada d’hivern, que signifiquen la desactivació d’alguns carrers i trams i també la reducció de l’interval horari de la zona de la costa que segueix activa. Aquest avançament del canvi d’horari respon al descens de la demanda d’aparcament que es preveu en les properes setmanes. 

El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Cambrils, Lluís Abella, ha explicat que l’objectiu dels aparcaments regulats és l’augment de la rotació dels vehicles en les zones amb més demanda d’aparcament, especialment en els eixos comercials i costaners. "Enguany no tenia sentit mantenir l’horari d’estiu fins el 15 d’octubre, per això hem decidit adaptar els horaris a les necessitats tenint en compte la situació actual", ha afirmat el regidor. 

HORARIS ZONA BLAVA I TARONJA 

De dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores i dissabtes de 10 a 13 hores

CARRERS I ZONES REGULADES

Pg. Albert, av. Independència (tram des de la pl. Carles Roig al c. del Sindicat), pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat, Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi i la zona taronja (Aparcament de l’Ermita). 

Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastià Elcano, Ramón Llull, Rb. Jaume I, pl. Aragó, Barques. 

PREUS

Tiquet Normal 1,10€ l'hora 

Tiquet Residents de Cambrils  0,30€ l'hora 

Els residents de Cambrils disposen d'un descompte de més del 70% en l'estacionament regulat de Cambrils. 

L’Apunt

APP APARCAR 

Les persones usuàries poden utilitzar l’aplicació per mòbil Aparcar, que agilitza el procés de pagament a les zones regulades sense haver d’anar al parquímetre i permet realitzar el pagament del temps utilitzat.

Comenta aquest article