Informació general

Commemoració

Es commemora el Dia Internacional de la Bisexualitat

Per Redacció

Cartell de la commemoració del Dia Internacional de la Bisexualitat
Cartell de la commemoració del Dia Internacional de la Bisexualitat | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils commemora, avui 23 de setembre, el Dia Internacional de la visibilització de la Bisexualitat. Aquest dia és una crida a la reivindicació per part de totes les persones per reconèixer i celebrar la bisexualitat. Amb motiu de la commemoració, la pancarta irisada estarà penjada al balcó de l’Ajuntament de Cambrils del 23 al 25 de setembre i es farà difusió d’aquesta diada a través de les xarxes socials. "Donar visibilitat a la bisexualitat i fomentar el respecte a la diversitat a la nostra societat són els elements clau per eliminar prejudicis i donar resposta a la bifobia", ha afirmat la regidora de Benestar Social, Hélène Arcelin.

L’Ajuntament disposa d’un Servei d’Atenció Integral adreçat a les persones LGBTI+, a través del qual les persones del col·lectiu i els seus entorns propers poden rebre una atenció integral per donar resposta i/o acompanyament a les seves necessitats. El Servei d’Atenció Integral està ubicat a l’Ajuntament de Cambrils i s’hi pot accedir amb cita prèvia trucant al telèfon 977 79 45 79 ( Ext.4311/2226) o escrivint un correu electrònic a sai@cambrils.org.

El Dia Internacional de la Bisexualitat se celebra cada 23 de setembre per membres de la comunitat bisexual i pel col·lectiu LGBTI+ des de 1999. La data escollida commemora la mort Sigmund Freud (23 de setembre de 1939), per ser el primer teòric que va parlar sobre l'existència de la bisexualitat.

Comenta aquest article