Informació general

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer confina dos grups d'alumnes

El col·legi ha posat en marxa el Pla de continuïtat i l’alumnat de les dues classes, una de 2on d'ESO i una de 3er de Primària, estan realitzant ja les classes online. A principis de la setmana vinent aquests dos grups reprendrien les classes presencials|

Per Redacció

Un dels accessos al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, el primer dia del curs 2020-2021
Un dels accessos al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, el primer dia del curs 2020-2021 | Berta Ruiz

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer manté dos grups confinats –des d'aquest passat dilluns a la tarda– per la detecció d'algun cas positiu en coronavirus. Concretament es tracta d'una classe de segon d'ESO –ubicada a l'edifici Vedruna– i una altra classe de tercer de Primària –ubicada a l'edifici de La Salle–. Hi ha un total de 52 persones confinades i, ahir dimarts, se'ls van realitzar les proves PCR als alumnes a les mateixes dependències d'ambdós edificis del col·legi. Des del col·legi s’ha posat en marxa el Pla de continuïtat en el que s’ha treballat durant l’estiu i l’alumnat de les dues classes estan realitzant ja les classes online. A falta de confirmació, tot apunta que a principis de la setmana vinent es reprendran les classes presencials en aquests dos grups. Els dos casos positius que han afectat aquestes dues classes corresponen a dos germans.

Així doncs, aquests dos grups d'escolars cambrilencs se sumen al grup d'alumnes de primer d'ESO de l'institut Cambrils, que es troba confinat des del passat divendres, i a les dues classes de l'institut Escola d'Hoteleria i Turisme que estan confinades des d'aquest passat dilluns, segons les darreres dades del Departament d'Educació de la Generalitat. Pel que fa a l'institut Ramon Berenguer IV, actualment hi ha tres persones confinades per la detecció d'un cas positiu. A hores d'ara, la resta de centres cambrilencs no han detectat cap cas de coronavirus. 

 

 

 

Comenta aquest article