Atletisme

Destacada actuació de l'atleta Maria Taggi al Control Setembre 2 amb una segona posició als 1.000 metres llisos i la classificació pel campionat d'Espanya

Maria Taggi durant la disputa dels 1.000 m. llisos
Maria Taggi durant la disputa dels 1.000 m. llisos | Cedida

El passat dissabte 19 de setembre es va disputar a la pista municipal d’atletisme d'Ascó el Control Setembre 2. El segon control territorial on l'objectiu és que els atletes agafin ritme de competició per a preparar els Campionats de Catalunya que es disputaran al mes d'octubre.

Igual que la setmana anterior a Reus, es va permetre l'entrada de públic a la instal·lació. El qual va estar molt agraït de la iniciativa i molt respectuós amb les normes de seguretat i higiene.

7 atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, assolint una magnífica estadística:

MMP : Millor Marca Personal

De nou, l'actuació més destacada va anar a càrrec de Maria Taggi. Va quedar segona a la prova dels 1.000 m. llisos darrere d'una de les millors especialistes de Catalunya, batent el Rècord de Cambrils que ella mateixa tenia per més de 3 segons. Aquesta marca també suposava ser mínima pel Campionat d'Espanya de la seva categoria.

A la categoria S-14 van destacar Sofía Rubio guanyant el salt d'alçada i Clàudia Nolla quedant 2a al salt d'alçada i als 80 m. tanques amb marques personals incloses i mínimes per a participar a Campionats de Catalunya. A la categoria S-12 l'Aina Ferré va quedar 3a als 600 m. llisos amb marca personal i l'Alba Guijarro també va assolir la 3a posició al salt d'alçada.

La propera cita serà d'aquí a dues setmanes a Lleida, amb la participació al Campionat de Catalunya S-10, S-12, S-14 i S-16.