Esports

Futbol sala

Quatre fitxatges i quatre baixes al CFS Laguna de cara a la temporada 2020-2021

Per Redacció

Imatge del darrer partit de lliga del Laguna, a casa, el passat mes de març abans de l'aturada de la competició
Imatge del darrer partit de lliga del Laguna, a casa, el passat mes de març abans de l'aturada de la competició | Berta Ruiz

El CFS Laguna afronta la temporada 2020-2021 a la Tercera Nacional amb una renovació de la seva plantilla. L'equip ha incorporat quatre nous jugadors: Albert Ríos, J.A. Moreno "Pepe", Luis Pavón i Àlex Llop. Per altra banda són baixes a la plantilla quatre jugadors: Daniel Tejera, Cristian Castellnou, Unai i Patrick González. Els jugadors que segueixen a l'equip són Abel Garriga, Harim Gavilán, Ismael Garcia, Ramon Pujol, Carlos Anós, Albert Canaldas, Antonio Pujol, Jaume Ortiz i Emilio Utrera. A la banqueta també hi ha continuïtat amb Cristina Carceller i José Luis Butler "Pitu". 

Els entrenaments de l'equip sènior es van iniciar el passat 28 d'agost, mentre que la lliga començarà el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre. La lliga a la Tercera Nacional s'ha dividit en quatre grups i l'equip cambrilenc ha quedat enquadrat en el grup 4 juntament amb el Sant Sadurní, el Torrefarrera, el FS Solsona, el Tecnovit Alforja, el FS Linyola, La Sentiu, l'Alcoletge CFS i el Sant Julià. 

Aquesta temporada, el primer equip del CFS Laguna espera millorar els registres de la temporada passada –en la què va quedar cuer a l'aturada de la competició– i consolidar-se a la categoria amb les noves incorporacions. Des del club esperen donar-li un salt de qualitat al seu primer. 

 

 

 

 

Comenta aquest article