Esports

Vela

El Club Nàutic Cambrils celebra la seva XIV regata Cambrils a Bon Port

Per Redacció

Aspecte del Club Nàutic Cambrils aquest passat cap de setmana
Aspecte del Club Nàutic Cambrils aquest passat cap de setmana | Cedida

Cap de setmana intens al Club Nàutic Cambrils, després de tants mesos d'aturada forçada. Amb totes les mesures de seguretat, prevenció i higiene, es va celebrar la XIV regata Cambrils a Bon Port. Amb 130 regatistes participants, arribats de la majoria dels clubs nàutics de Catalunya, les proves es van iniciar el dissabte al matí. Una jornada amb poc vent, però en la qual es van poder realitzar tres proves per a les quatre classes participants, Làser 4.7, Làser Radial, 420 i Optimist. Diumenge, primer amb poc vent i després amb una pujada important, es van celebrar 3 més per a Optimist i 420 i dues per als Làsers. Les variables condicions meteorològiques han resultat ser les més òptimes per a la regata, podent comprovar els nivells de cada classe. Pel que fa a l’equip de mar, va tenir un excel·lent funcionament, permetent la bona evolució de la competició.

Diumenge minuts abans de les sis de la tarda se celebrava davant del Barlovento l’entrega de premis, que ha repartit fins a 30 trofeus. A l’acte hi van ser presents Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, així com Enrique Gascón, comodor i Juan Ramon Guillén, secretari. També Albert Martínez, gerent de Tarracomòbil, patrocinador dels equips de regates del CNCB; Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela, la regidora de Joventut i Esports, Natàlia Pleguezuelos i la regidora de Projecció Exterior i Turisme, Marta Borras; així com els secretaris de classe Làser Jaime Menescal i de 420 Carlos Dávila.

Els guanyadors de la regata

La classe Làser 4.7 ha tingut com a guanyadors a Giulio Zunino del Club Nàutic Garraf, Laura Pedraza del Masnou (que també ha estat la 1a femenina) i Carla Camps del Club Nàutic Vilanova. La classe Làser Radial ha deixat els següents guanyadors. El pòdium absolut ha estat per Miguel Cairo, del Club Nàutic Salou i Sergi Sevil i Lluís Fargas de Cambrils. La categoria femenina ha estat per Virginia Guillermo. Pel que fa a la classe 420, el pòdium ha estat per Nacho Dávila i Javier Mestre del Club Nàutic el Balís, Sebastian Riquelme i Miquel Pérez, també del Balís i Alex Martin i Pablo Mas del Club Nàutic el Masnou. Les primeres femenines han estat Nora Garcia i Mariona Ventura del Masnou. Pel que fa a Optimist G1: Joan Domingo, Laura Williams (1a femenina tb) i Iker Mugica es fan amb el pòdium. En G2, Gisel Fontana del CNCB (també 1a femenina), Andre Pinyol del Club Nàutic Hospitalet Vandellòs i Cristina Guillén del CNCB. En G3, Bastin Montane, Daniel Pérez i Eloi Romero, tots 3 del Club Nàutic de Tarragona. 1a femenina, Cristina Ruiz del Club Nàutic Hospitalet Vandellòs. En Sub10, Jan Vilanova del CNCB i en Sub 13, César Preciado, del Reial Club Nàutic de Tarragona.

Comenta aquest article