Esports

Tir al plat

Antoni Ruiz Nat queda cinquè al Gran Premi de Catalunya de fossat universal i assoleix la primera posició del rànquing final

D'aquesta manera, el cambrilenc formarà part de la selecció catalana de fossat universal l'any 2021

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'Antoni Ruiz Nat en una competició anterior
Imatge d'arxiu d'Antoni Ruiz Nat en una competició anterior | Cedida

Ahir diumenge es va disputar el Gran Premi de Catalunya de fossat universal de tir al plat, a Rosselló (Lleida), el qual va comptar amb la participació d'un total de 54 tiradors. El cambrilenc Antoni Ruiz Nat hi va competir i va quedar en la cinquena posició final. Aquesta competició va ser la darrera tirada de fossat universal i, un cop completades les cinc competicions del rànquing, Ruiz Nat ha quedat en el primer lloc del rànquing. D'aquesta manera, el cambrilenc formarà part de la selecció catalana de fossat universal l'any 2021.

Per altra banda, la setmana vinent, es disputarà el campionat de Catalunya per equips de fossat olímpic, a Mollet del Vallès. Aquesta serà l'última prova en la categoria olímpica i, Antoni Ruiz Nat també es troba situat en una bona posició. Finalment, el primer cap de setmana, el cambrilenc també prendrà part al campionat d'Espanya absolut de fossat olímpic, també a Mollet del Vallès.

Comenta aquest article