Societat

Reconeixement

Vent d'Estrop lliura el Premi a la Concòrdia Fede Baillo d'enguany a la Confraria de Pescadors

Per Redacció

Moment del lliurament del premi per part dels Vogadors Vent d'Estrop a la Confraria de Pescadors
Moment del lliurament del premi per part dels Vogadors Vent d'Estrop a la Confraria de Pescadors | Cedida

Aquest passat divendres 18 de setembre, Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va lliurar el Premi a la Concòrdia Fede Baillo d’enguany a la Confraria de Pescadors de Cambrils per tota la seva col·laboració i compromís amb el club des de la seva fundació. Carles Anguera –president de Vent d’Estrop– va destacar el vincle i la bona relació que sempre han tingut les dues entitats i el suport humà i logístic que sempre ha aportat la Confraria al club. El president de la Confraria –Sisco Gil– va agrair el reconeixement rebut i la voluntat de continuar col·laborant amb Vent d’Estrop.

El lliurament del Premi a la Concòrdia el va fer, com els altres anys, la vídua del Fede Baillo, Anna M. Ollet. De nou ha estat un quadre commemoratiu del pintor cambrilenc Alberto Insa, aquesta vegada amb la imatge de l’edifici de la Confraria.

És la tercera vegada que Vent d’Estrop lliura aquest Premi a la Concòrdia Fede Baillo per agrair la col·laboració del teixit social cambrilenc a les activitats que porta a terme el club. Els anys anterior havien rebut el reconeixement l’Associació l’Arjau Vela Llatina de Cambrils i el Club Nàutic de Cambrils.


 

Comenta aquest article