Societat

Comerç

Comerç i Ford Mustang en una mostra comercial ben peculiar

Un tram de l'avinguda del Baix Camp va acollir, ahir dissabte, la segona edició de la Mostra de Comerç, organitzada per la Unió de Botiguers amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament

Per Lluís Rovira i Barenys

Detall de la Mostra de Comerç, ahir
Detall de la Mostra de Comerç, ahir | Lluís Rovira i Barenys

Un tram de l'avinguda del Baix Camp va acollir, ahir dissabte, la segona edició de la Mostra de Comerç, organitzada per la Unió de Botiguers amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. La mostra es va posar en marxa després de vèncer la incertesa del temps ja que el divendres va ser un dia en el que la pluja va fer acte de presència de manera intensa. El temps va permetre muntar les carpes tot i que a mig matí un petit xàfec va irrompre de manera inesperada.

L'afluència de gent va ser escassa durant el matí i es va animar més de cara a la tarda-vespre. La desena de carpes corresponents als vuit establiments van estar obertes des de les 10 del matí fins les 21h del vespre. Acompanyant la Mostra de Comerç hi havia quatre vehicles Ford del model Mustang que van ser un focus d'atracció molt important per la gent que es va acostar a les carpes.

Aspecte dels Ford Mustang que s'exhibien a la Mostra de Comerç / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article