Informació general

Coronavirus

Una classe de 1er d'ESO de l'Institut Cambrils, primer grup d'escolars confinats a Cambrils

Es tracta de la primera afectació a un grup escolar que es produeix a Cambrils, un cop completada la primera setmana del curs 2020-2021

Per Redacció

Façana de l'Institut Cambrils
Façana de l'Institut Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

Un grup d'alumnes de 1er d'ESO de l'Institut Cambrils es troba confinat des d'ahir. Es tracta de la primera afectació a un grup escolar que es produeix a Cambrils, un cop completada la primera setmana del curs 2020-2021. A banda d'aquest grup d'alumnes, hi ha el cas d'una professora de l'Institut Ramon Berenguer IV que va donar positiu dies abans de l'inici del curs. El mateix centre va comunicar als pares i mares dels alumnes aquest fet precisant que la professora no havia tingut contacte amb cap alumne.  El que sí que va comportar ha estat el confinament de set professors d'aquest centre, pendents dels resultats de les proves per saber si donaven positiu.

Fins ahir divendres, es comptabilitzaven un total de 111 grups afectats per casos positius en 87 centres escolares de tot Catalunya. A la resta de la demarcació hi ha la següent afectació: A Reus, l'escola Pare Manyanet té un grup confinat, l'escola Sant Bernat Calvó en té dos i el col·legi La Salle Reus en té un; a Tarragona hi ha un grup afectat a l'escola Torreforta i un altre a l'escola Pau del Clos; a Salou hi ha afectat un grup a l'escola Vora Mar, un altre a l'Institut Jaume I i un altre a l'escola Santa Maria del Mar; a Vila-seca hi ha dos grups afectats a la llar d'infants Les Vimeteres i a Valls hi ha un grup afectat al col·legi Claret.

 

 

Comenta aquest article