Esports

Instal·lacions esportives

Les instal·lacions esportives municipals no acullen, de moment, cap partit amistós ni de pretemporada

Per Berta Ruiz

Entrenament del Cambrils Unió a les instal·lacions del camp de futbol municipal, a finals d'aquest passat mes d'agost
Entrenament del Cambrils Unió a les instal·lacions del camp de futbol municipal, a finals d'aquest passat mes d'agost | Lluís Rovira i Barenys

Les instal·lacions esportives municipals –els camps de futbol i el Palau Municipal d'Esports– no acullen, de moment, cap partit amistós ni cap partit de pretemporada de preparació de les diferents disciplines esportives. De fet, s'està a l'espera de concretar tots els protocols per a l'accés a les instal·lacions i donar compliment a totes les mesures sanitàries obligatòries. Sobre aquesta qüestió, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Natàlia Pleguezuelos–ha comentat a revistacambrils.cat que, "cal adaptar tots els protocols de les diferents federacions a les nostres instal·lacions. En breu obtindrem aquests protocols i parlarem a les entitats locals". 

Recordem que el passat 26 d'agost es van reprendre els entrenaments als camps municipals de futbol. Ho feia l'equip amateur del Cambrils Unió i el cadet A i juvenil A del club cambrilenc. Posteriorment, es van anar incorporant progressivament la resta dels equips base del club. Pel que fa al Palau Municipal d'Esports, els entrenaments es van iniciar el dia 31 d'agost. Des d'aleshores, totes les entitats que fan ús de les instal·lacions segueixen els protocols establerts: accessos a les instal·lacions diferenciats, control del grup de convivència, neteja i desinfecció dels espais i del material, ús de la mascareta, desinfecció de mans i, sense utilitzar els vestidors. Cal destacar que a les instal·lacions del Palau Municipal d'Esports, no es barregen els usuaris abonats a les activitats amb els esportistes dels diferents clubs que hi entrenen. Per dur a terme això, els accessos són diferenciats per tal d'evitar al màxim els encreuaments i mantenir les distàncies de seguretat.

 

Comenta aquest article