Societat

Festa Major

Gran estrena de la pel·lícula «Vileros i Mariners. Confinats»

L'estrena del migmetratge, en tres passis al Palau Municipal d'Esports ahir al vespre-nit, va ser tot un èxit de públic que va xalar amb les peripècies dels protagonistes de l'obra

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de l'estrena, ahir al vespre, del migmetratge "Vileros i Mariners. Confinats"
Un moment de l'estrena, ahir al vespre, del migmetratge "Vileros i Mariners. Confinats" | Lluís Rovira i Barenys

Gran èxit de públic en l'estrena del migmetratge "Vileros i Mariners. Confinats", ahir al vespre-nit, un dels plats forts de la diada de la Festa Major. La projecció es va fer en tres passis al Palau Municipal d'Esports en comptes del parc del Pinaret com estava previst ja que la meteorologia aconsellava buscar un lloc cobert per no tenir cap sorpresa. A l'hora de la veritat, però, no va caure ni una gota.

Les dues primeres projeccions van registrar un ple total, amb les 250 localitats ocupades cadascuna d'elles en les cadires que es van disposar a la pista del pavelló esportiu ja que l'accés a les graderies estava tancat. La tercera projecció va arribar als dos terços d'ocupació. Abans de l'inici de cadascuna de les tres projeccions, els personatges principals de l'obra es trobaven presents a la sala i començaven a interactuar amb el públic que poc a poc anava ocupant els seients.

La pel·lícula, de gairebé 40 minuts de durada, mostra com viuen el confinament provocat per la pandèmia del coronavirus les quatre parelles protagonistes. Tot comença amb l'anunci de l'arribada del virus, per part de les "autoritats" locals i, a partir d'aquí, el posterior dia a dia dels protagonistes, amb els embolics pertinents que es desvetllen en l'escena final. La gravació d'aquesta pel·lícula, que ha anat a càrrec de la productora cambrilenca Sinestèsic, ha comptat amb uns quants col·laboradors especials que han anat intervenint al llarg del metratge. La gravació es va iniciar a finals del passat mes de juliol i al llarg d'aquestes setmanes s'ha filmat a moltes localitzacions diferents i s'ha allargat fins a principis de setembre. En els darrers dies s'ha procedit a fer el muntatge final. Es preveu que a partir d'aquest migdia la pel·lícula estigui disponible per ser visualitzada a través d'internet.

Diferents imatges de la presentació d'ahir al Palau Municipal d'Esports

 

Comenta aquest article