Societat

Festa Major

Es cancel·la la recepció institucional a les Camí

Per Redacció

Foto de família de la recepció institucional a les Camí que es va fer l'any passat
Foto de família de la recepció institucional a les Camí que es va fer l'any passat | Berta Ruiz

L'Ajuntament de Cambrils ha decidit cancel·lar la recepció institucional a les Camí que s'havia de celebrar aquest vespre a la sala de plens del consistori. Donada la situació sanitària actual i fruit de l'escassa inscripció de participants a l'acte, s'ha pres aquesta decisió de no celebrar l'acte. Es tracta d'un dels actes més tradicionals del programa de la Festa Major de la Mare de Déu en el què es ret homenatge a les xiquetes i dones cambrilenques –nascudes o que visquin a Cambrils– que duen el nom de la patrona.

Revista Cambrils va impulsar la primera trobada l'any 1999

L'any 1999, la Revista Cambrils va engegar aquesta iniciativa amb l'objectiu de reunir –en una trobada de germanor– totes les dones i xiquetes que es deien Camí. Aquesta activitat es va fer durant dos anys, 1999 i 2000, i la reunió es feia a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí amb una fotografia de família a les escales del Santuari. En la primera edició corresponent a l'any 1999, Revista Cambrils va aconseguir reunir 16 Camís de les 30 que constava que hi havia en aquell moment. La trobada es va fer el 18 de setembre a les escales de l'Ermita on es va fer la foto testimonial per a la publicació. L'any següent, el 2000, van ser un total de 17 Camís les que es van aplegar a les escales del Santuari el 23 de setembre d'aquell any, per a deixar-se retratar per la Revista.

L'any 2004 ja va ser l'Ajuntament de Cambrils qui va organitzar la primera recepció institucional al consistori. Des d'aleshores s'ha anat celebrant ininterrompudament durant 16 anys dins de la programació cultural i festiva de la Festa Major i a instàncies de l'Ajuntament.

Concert de Miquel del Roig, aquesta nit al Pinaret

Per altra banda, avui a la nit al Parc del Pinaret, actuarà Miquel del Roig, substituint la pujada de la Galera. El concert del cantautor es farà en dos passis a les 21 hores i a les 23 hores amb un aforament màxim de 250 persones per sessió.

Comenta aquest article