Esports

Volei-platja

La platja del Regueral acollirà avui les semifinals i les finals del campionat de Catalunya de Vòlei Platja

Ahir es va disputar la fase prèvia de la competició; aquest matí es diputen les semifinals i a la tarda, les finals masculina i femenina

Per Redacció

Imatge d'un dels partits disputats ahir a la tarda a la platja del Regueral dins el Vichy Catalan Volei Tour
Imatge d'un dels partits disputats ahir a la tarda a la platja del Regueral dins el Vichy Catalan Volei Tour | Lluís Rovira i Barenys

El Vichy Catalan Volei Tour ja coneix les 8 parelles que avui seguiran lluitant per aconseguir el títol de Campió de Catalunya de Vòlei Platja 2020. Ahir es va disputar la fase prèvia de la competició i per la jornada d'avui només quedarà resoldre les semifinals i les grans finals. Les quatre parelles femenines que han assolit el passi a la jornada d'avui són les imbatudes Kadri Puri i Erika Kliokmanaite que disputaran la primera semifinal de la jornada amb Elena Biosca i Irene Agulló a les 10 del matí. D’altra banda, la segona semifinal la disputaran Júlia Bonet i Becky Fernández, que han estat segones a la majoria de les proves disputades, que jugaran estar de nou a la final en el partit que disputaran contra Carla Martínez i Núria Bouza, a partir de les 11 del matí.

En categoria masculina, els germans Monfort segueixen sent el rival a batre ja que també han aconseguit la classificació per a semifinals. Un partit que disputaran a partir de les 12 del migdia amb Conrad Rovira i Ferran Serra que han estat l’última parella en classificar-se a la jornada de dissabte, després d’imposar-se a Carlos Mora i Javi Naya. D’altra banda, també s’ha classificat l’última parella que va aconseguir posar a Javi i Vicente Monfort contra les cordes, la els joves Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, que demà jugaran la semifinal, a les 13 hores amb la parella formada per Zdravko Kamenov i Blagovest Petrov, que han eliminat en un partit molt intens que ha arribat al set de desempat a Dídac Jiménez i Héctor García.

Cambrils, cinquena prova del circuit

Cambrils ha estat, un any més, un dels municipis de la costa catalana on s'han celebrat proves del Campionat juntament amb Barcelona, Torredembarra, Vilanova i la Geltrú i Empuriabrava. La de Cambrils és la cinquena prova disputada del circuit en un any marcat per la pandèmia de la Covid-19, que va impedir la celebració d’una de les dues jornades previstes a Barcelona. La jornada d'avui es decidirà a partir de les 17 hores. Les dues finals es retransmetran en directe per la web del canal Esport 3 de Televisió de Catalunya.

 

Comenta aquest article