Informació general

Es detenen dos homes acusats de retenir, violar i obligar a consumir drogues a una dona en una pensió de Cambrils

Per Redacció

Agents de la Policia Nacional de Reus han detingut a dos homes, Eusebio C.C. de 37 anys i Amadeo G.N. de 49, els dos veïns de Reus, com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal, violació i tràfic de substàncies estupefaents. El fets van tenir lloc el passat 19 de febrer, quan els dos detinguts van esperar a la víctima quan aquesta sortia de la feina i la van traslladar en cotxe, propietat del primer detingut, a una pensió de Cambrils. Un cop allí van retenir-la contra la seva voluntat durant una setmana, obligant-la a consumir drogues i practicar relacions sexuals sense el seu consentiment, arribant a amenaçar-la de mort i de vendre-la a una tercera persona.

Després de les investigacions pertinents, els agents de la Policia Nacional de Reus, van poder determinat quins eren els vehicles utilitzats per realitzar el segrest que eren propietat dels detinguts, així com diversos objectes de la pensió de Cambrils on els detinguts van retenir a la dona, com per exemple drogues, roba de la víctima i objectes de la pensió on van estar allotjats autors i víctima.

Els dos detinguts van ser posats a disposició judicial i Eusebio C.C. va ingressar a la presó provincial de Tarragona i Amadeo G.N, va quedar detingut amb llibertat amb càrrecs.

Comenta aquest article