Cultura

Exposicions

Arriben dues mostres artístiques, a la Sala Àmbits i la Sala Àgora, en el marc de la Festa Major

Per Redacció

Cartell de l'exposició dels Artistes de Cambrils que s'inaugurarà demà a la sala Àgora
Cartell de l'exposició dels Artistes de Cambrils que s'inaugurarà demà a la sala Àgora | Cedida

En el marc de la Festa Major de la Mare de Déu de Cambrils, aquesta setmana s'inauguraran dues exposicions artístiques. Avui a les 20 hores, a la Sala Àmbits, serà el torn del fotògraf Miguel Bernús amb la mostra "Ladakh", a l’Índia, la terra d’una cultura llunyana i molt diferent a l’occidental. "Ladakh", que arriba de la mà de l’Agrupació Fotogràfica de Cambrils, obre la finestra a la regió més septentrional de l’estat indi de Jammu i Caixmir, i Bernús ofereix una mirada sense prejudicis, que convida als visitants a submergir-se en una cultura que contrasta amb l’occidental en molts sentits. El paisatge és majestuós, més a prop del cel que de la terra. El desert conviu amb la neu, les persones amb els animals i la roca amb les glaceres.

Exposició "Artistes de Cambrils 2020"

D'altra banda, demà divendres a les 19 hores, s’inaugurarà la 39a edició de la mostra Artistes de Cambrils a la Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils. L’exposició col·lectiva consta de pintura, fotografia, ceràmica, dibuix, patchwork, i escultura, entre d’altres. L’exposició té una llarga trajectòria i s’ha consolidat dins el panorama cultural de la ciutat. L’objectiu de la mostra –que compta amb la participació d’un total de 47 artistes de Cambrils–, és impulsar les manifestacions artístiques més properes, facilitar l’espai on poder difondre-les i mostrar la vivesa de la creació. 

La mostra és una activitat viva on els artistes van i venen, això fa que sempre tingui un aire diferent, que ens arriba amb es creacions més recents. Es podrà visitar fins el 9 d’octubre.

Enguany, els artistes participants són: Álvaro Ramos, Antonio Ruiz Vaca, Ana Rios, Javier Estera, Jordina Ros , Pere Estadella, Belén Domingo, Nuri Mariné, Obdulia Boada, Francisco Domingo, Conchita Visiedo, Concepció Pallarés, Pepo Argilaguet, Rosana Fuster, Ana Vilallonga, Francesc Marcó,  Marta Fàbregas, Montserrat Recasens, Xavi Castellnou, Jaume Cases, Alberto Insa, Dolors Castells, Jesús Gómez, Gemma Felip, Raquel Sarrà,  Josep Safont, Ana Ma Morera, Núria Pons, Enric Ferré, Queralt Osorio, Christine Picazo, Linda C. Eatenton, Cori Tàrrec, Agustín Vázquez, Abril Vilà, David Callau, Dafne Jorba, Lluïsa Recasens, Marta Nolla, Rosa Ma Vilella, Ma Asunción Grifoll, Pepita Morote, Cristina Salvans. I el Taller Fang i Mar, amb Ma Asunción García, Beatriu Mar, Ulldegat, Carla de Hass i Queralt Osorio.

La realització de tots els actes i controls d’aforaments estaran sotmesos a les normes sanitàries derivades de la Covid19.

Comenta aquest article