Esports

Bàsquet

El CB Cambrils inicia els entrenaments de cara a la temporada 2020-2021

Per Redacció

El sènior masculí del CB Cambrils va fer el seu primer entrenament de la temporada, ahir al vespre
El sènior masculí del CB Cambrils va fer el seu primer entrenament de la temporada, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

 El CB Cambrils va iniciar, ahir a la tarda, els entrenaments de la temporada 2020-2021. Ho van fer l'aleví infantil, els equips infantils, el cadet masculí i el sènior masculí. Aquesta represa de l'activitat es farà d'una forma esglaonada, primer, perquè el club vol adaptar-se als protocols establerts per a uns entrenaments segurs i en segon lloc per la falta d'espai a les instal·lacions municipals que impedeix que tots els equips puguin entrenar, segons han informat des del club. "Una reivindicació com és la falta d'instal·lacions, que fa anys que les entitats reclamem, i que cap govern polític hi vol apostar" han manifestat des del CB Cambrils.

Aquesta temporada el club ha apostat per federar els equips alevins que fins ara estaven vinculats com una activitat extraescolar a les escoles i jugaven en les lligues del consell esportiu del Baix Camp. Això fa que el club augmenti considerablement d'equips ja que passarà de tenir 9 federats a tenir-ne 14 o 15 equips. Hi haurà 2 alevins masculins i 2 de femenins, 1 preinfantil masculí i 1 de femení, igual que en la categoria infantil, 2 cadets masculins i 1 de femení, 1 júnior femení i 2 sèniors masculins i 1 de femení.

Es manté el bloc de jugadors als equips sènior masculí i sènior femení

Quant als equips grans del club, l'Òscar Lázaro seguirà com a entrenador del sènior masculí i l'equip continuarà jugant a la Tercera Catalana. El primer partit de la temporada serà a casa contra el Cantaires Tortosa el proper 18 d'octubre. El bloc continua sent el mateix però passa de 14 fitxes a 11, ja que amb la creació d'un sènior B molt jove, el club vol potenciar aquests jugadors perquè tinguin presència a l'equip A.

 A l'equip sènior femení també continua com a entrenador Francesc Aixalà i l'equip seguirà militant a la lliga territorial. En aquest cas, ja era i continua sent un equip molt jove aquesta temporada, continuen les 8 jugadores que van acabar la temporada, 2 van deixar l'equip per lesions importants. Per altra banda, s'incorporen 3 jugadores a l'equip –2 jugadores ja havien jugat en temporades passades, Ingrid Parés i Laia Nieto–, i procedent del Reus Deportiu s'incorpora la Tamara Martínez. A més a l'igual que el masculí, es disposa d'equips inferiors perquè moltes jugadores puguin entrar en la dinàmica de l'equip sènior.

Tot i ser una temporada incerta per a tothom, el club està preparat per afrontar-la en les millors condicions possibles.

Comenta aquest article