Informació general

El Centre de Dansa de Cambrils obté premis en totes les candidatures presentades al Concurs de Dansa Anaprode

Per Redacció

El Centre de Dansa de Cambrils ha obtingut per segon any consecutiu, premis en totes les candidatures presentades al Concurs de Dansa Anaprode, dins de la primera selecció regional celebrada els passats 2, 3 i 4 a Xàtiva.

Aina Milan va aconseguir el primer premi per unanimitat del jurat, en estil contemporani i categoria amateur nivell preparatori; Ruth Prim va obtenir el primer premi en estil contemporani, categoria amateur categoria 3; Ruth Prim i Sonia Rodríguez van obtenir el primer premi en estil hip hop, categoria amateur i Andrea Soto va guanyar el primer premi en estil clàssic en categoria preprofessional de nivell mig.
Per altra banda, Claudia Mesa va guanyar el segon premi en estil contemporani, categoria amateur, nivell preparatori; Laura Marqués també va obtenir el segon premi, en estil contemporani, categoria amateur, i nivell preparatori, mentre que Ariadna Expósito va fer-se amb el segon premi, en estil clàssic de la categoria preprofessional de nivell mig. Aina Milan va guanyar el tercer premi en estil estil clàssic amateur, nivell preparatori i Lorena Nin també va obtenir el tercer premi en estil clàssic amateur, nivell elemental. Cal destacar també les mencions especials del jurat a Aina Milan en estil flamenc, categoria amateur en el nivell preparatori, i a Alba Chaves també en estil flamenc en categoria preprofessional de nivell mig.

Les primeres classificades i els premis per unanimitat del jurat participaran en el Concurs Nacional que se celebrarà a Tarragona els propers 27, 28 i 29 d'abril. Aquest concurs de dansa aplegarà als millors alumnes d'aquesta disciplina a nivell de tota Espanya.

Comenta aquest article