Esports

Solidaritat

La travessia solidària del nedador Joan Carles Adell s'avança a demà per motius meteorològics

Per Redacció

Entrenament de Joan Carles Adell a mar obert
Entrenament de Joan Carles Adell a mar obert | Cedida

Per motius meteorològics, el nedador del Cambrils Club Natació i caporal de la Policia Local –Joan Carles Adell– ha decidit avançar la seva travessia solidària de 42 quilòmetres a mar obert, per a demà dimarts 1 de setembre. Inicialment, el repte estava previst per al dissabte 5 de setembre, però finalment, s'ha avançat uns dies. Recordem que Joan Carles Adell afrontarà aquest repte amb l'objectiu de recaptar fins per als nens amb càncer de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en el marc de la campanya "Cambrils #PelsValents" impulsada per la Policia Local.

Adell durà a terme la travessia de forma individual, però en els darrers 10 quilòmetres de recorregut s’hi uniran alguns nedadors i nedadores del Cambrils Club Natació. Durant les 12 hores que estarà nedant l’acompanyarà una embarcació que supervisarà el seu estat i li proporcionarà aliments. El nedador cambrilenc començarà a nedar des del far de la Punta del Fangar de Deltebre i finalitzarà a les Escales Reials del Port de Cambrils. Si es compleix amb l'horari inicial previst, l'hora d'arribada serà cap a les 18 hores.

Joan Carles Adell és campió d’Espanya i Catalunya en aigües obertes. L’última medalla d’or la va aconseguir aquest febrer al III Campionats d’Espanya màsters de fons d’hivern que es va disputar a Oviedo.