Esports

Excursionisme

La XXI Caminada del Massís de les Muntanyes de Prades-Ulldemolins 2020 se celebrarà el 26 de setembre

Per Redacció

Cartell de la caminada Prades-Ulldemolins
Cartell de la caminada Prades-Ulldemolins | Cedida

El Centre Excursionista Cambrils (CEC) ha volgut informar de la XXI Caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades - Ulldemolins 2020, que es celebrarà el proper dissabte 26 de setembre. Es tracta, com sempre, d'una caminada no competitiva, en aquesta ocasió de 32 km i prop de 1.000 metres de desnivell. A més, des de l'AAMP (Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades) han explicat que, tot i que el moment és especialment difícil, "hem volgut culminar el treball de més de tres mesos d'investigació de camins i senders. Hem dissenyat protocols específics de salut sempre emparats en el protocol de la FEEC i les normes del departament de salut".

Per tot plegat animen a poder gaudir d'una jornada "per senders verds d'alzina". Les inscripcions estan obertes a: http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=fitxa_esdeveniment&id_esdeveniment=768863

El nombre d'inscrits es limita a 250 persones i hi ha temps d'inscriure-us fins el 23 de setembre. Si calgués suspendre la prova es retornarà l'import de la inscripció.

Comenta aquest article