Esports

Les atletes Judith Codorniu i Tania Borrero participaran en el Campionat d'Espanya Cadet d'Atletisme en Pista Coberta

Per Pere Ferrando



L'atleta cambrilenca Tania Borrero en un moment de la prova
El proper cap de setmana es disputarà al Velòdrom Lluís Puig de València el Campionat d’Espanya Cadet d’Atletisme en Pista Coberta.
En el decurs del Campionat de Catalunya disputat fa 15 dies a Vilafranca del Penedès, l’atleta del Club Atletisme Cambrils Judith Codorniu va aconseguir la marca mínima de participació a la competició estatal a la prova dels 60 metres tanques.

Aquest dissabte passat, a la 6a jornada de la Lliga Catalana de Promoció que es va disputar a l’Estadi Municipal “La Bòbila” de Gavà, Tania Borrero va assolir el mateix objectiu a la prova de llançament de pes. Tania Borrero havia quedat en cinquena posició al Campionat de Catalunya, amb una millor marca personal de 9,86 metres. Dissabte passat, l'esportista cambrilenca va enviar el pes a 10,47 metres. Una millora espectacular de 60 centímetres. que li permetrà assolir un dels objectius més desitjats per part d’un atleta. El mèrit és afegit donat que la Tania es troba al primer any de la categoria. Es tracta de l’atleta més jove del club que participarà a un Campionat d’Espanya als seus 14 anys recent complerts.

Tanmateix, serà el primer cop a la història del Club d’Atletisme Cambrils, que dues atletes femenines participaran en un mateix campionat de pista coberta. I, a més, també serà el debut per a la prova del llançament de pes on, fins ara, era una prova que no havia tingut representació ni en categoria masculina ni en femenina.

L’objectiu principal de les dues atletes serà millorar la seva marca personal en una competició del màxim nivell de la seva categoria. A més, la Judith lluitarà per intentar entrar a les semifinals de tanques, fet que indicarà trobar-se entre les 16 millors atletes de l’estat mentre que la Tania intentarà entrar a la millora, reservada a les 8 millors atletes.

Comenta aquest article