Esports

Solidaritat

Cinc atletes se sumen, avui, al repte «Connecta't per l'Alzheimer» recorrent 90 km des d'Amposta fins a Reus

Per Redacció

Imatge del repte solidari "Connecta't per l'Alzheimer
Imatge del repte solidari "Connecta't per l'Alzheimer | Cedida

L’equip de cinc atletes format per Kilian Garcia, Eudald Navarro, Aitor Tomás, Esteve Bou i Joan Balañà col·laboraran amb Jordi Cervera i se sumaran al seu repte personal CONNECTA’T x L’ALZHEIMER corrent gairebé 90 km d’Amposta al Centre Terapèutic per a l’Alzheimer de Reus. L’objectiu del repte CONNECTA’T x L’ALZHEIMER de Jordi Cervera és sensibilitzar sobre la malaltia de l’Alzheimer i donar a conèixer el nou recurs que disposa el nostre territori pel tractament d’aquesta malaltia, el Centre Terapèutic d’Estimulació Cognitiva per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria impulsat per la Fundación Rosa María Vivar. La motivació dels corredors a sumar-se al repte és malauradament haver viscut en algun dels seus familiars aquesta malaltia tan dura i a la vegada estigmatitzada.

Els corredors han iniciat el recorregut, a les 7 del matí d'avui diumenge 30 d’agost, al Pont Penjant d’Amposta i recorreran el GR92 fins a Salou. D’allí es desviaran en direcció Reus, fins a finalitzar al Centre Terapèutic per a l’Alzheimer, on els rebrà el mateix Jordi Cervera i representants de la Fundación Rosa M. Vivar. L’hora estimada d’arribada és entre les 14 h i 15 h de la tarda a un ritme d’entre 10 i 13 km/h. La plataforma Trail.cat és qui ha donat suport als corredors en aquesta iniciativa i serà la responsable de la logística del trajecte. 

Un dispositiu de geolocalització permetrà que tothom pugui fer el seguiment de l’equip de corredors en temps real, a través de www.trail.cat i en les xarxes socials (@trailteam.cat).

La iniciativa dels corredors vol sumar-se a la crida de Jordi Cervera i el seu repte CONNECTA’T x L’ALZHEIMER per demanar la col·laboració de tothom a aportar el seu granet de sorra a la causa de l’Alzheimer comprant el casquet de bany commemoratiu del desafiament per 5 euros a Decathlon de Reus o fent una donació al web de la Fundació www.frosamariavivar.org/donacio o al número de compte ES76-2100-2382- 88-0200098929. La recaptació total de les vendes, així com totes les donacions que es facin de manera altruista es destinaran al Centre terapèutic per l’Alzheimer. 

L’Apunt

Palmarès dels corredors

Kilian Garcia: 1r Reus Prades Reus 2019, 1r Marató Selva Trail 2019. A destacar en montanya 2016 2n Copa Catalana Curses de Resistència. A destacar Atletisme 4rt España Categoria Promesa 5000m llisos.

Eudald Navarro: UTMB 2 vegades finisher, podi Alpin Ultras 2016 i més de 10 anys corrent ultra distància.

Aitor Tomás: Guanyador “Travessia Fredes Paüls 2019”, finisher Trail Pirineu 2019 i Marató València. 2n classificat absolut circuit Ebre 2019.

Esteve Bou: 1r Categoria UTSM 26K, 8o categoria Marató de València.

Joan Balañà: Finisher camí de cavalls, marató roures, ut Cerdanya. 

Comenta aquest article