Esports

Futbol

El Cambrils Unió es posa en marxa per a afrontar una temporada 2020-2021 molt diferent

Per Lluís Rovira i Barenys

L'entrenador del Cambrils Unió, Gabri Amores, envoltat de jugadors, ahir, en el primer entrenament de la temporada 2020-2021
L'entrenador del Cambrils Unió, Gabri Amores, envoltat de jugadors, ahir, en el primer entrenament de la temporada 2020-2021 | Lluís Rovira i Barenys

Tres equips del Cambrils Unió van iniciar, ahir a la tarda, els entrenaments per encarar les competicions de la temporada 2020-2021 a la Segona Catalana. L'equip amateur, el juvenil A i el cadet A ja es van posar en marxa ahir. El proper dilluns 31 d'agost reprendran l'activitat una altra tongada d'equips del club i el dilluns 7 de setembre la resta de manera que tots els equips del club ja estaran en actiu.

La competició de lliga 2020-2021 per a l'equip amateur està previst que s'iniciï el primer cap de setmana del mes d'octubre. El Cambrils Unió jugarà el seu primer partit al camp de l'Altafulla el 3 d'octubre. El primer partit a casa serà el 10 d'octubre i ho farà davant La Floresta. D'altra banda, el calendari de partits de preparació encara no s'ha fet públic. Recordem que aquesta propera temporada la competició de Segona Catalana s'ha partit en dues fases. La primera fase, amb dos grups formats per 10 equips de la zona nord de la demarcació de Tarragona, l'un, i 10 més de la meitat sud, l'altre, s'iniciarà a principis d'octubre i acabarà a meitats del mes de febrer de 2021. La segona fase la disputaran els quatre primers classificats dels dos grups, per una banda, i els sis restants de cada grup, per l'altre.

Plantilla 2020-2021

El míster del Cambrils Unió, Gabri Amores, ja va poder treballar amb bona part de la plantilla en l'entrenament d'ahir. Respecte a les altes anunciades a finals del passat mes de juny cal apuntar un parell de novetats. Una d'elles ha estat el fitxatge del cambrilenc Álex Fernández pel Valls, equip que aquesta temporada jugarà a la Tercera Divisió. Àlex Fernández no va poder debutar a la Tercera Divisió quan era jugador del Reus B Cambrils ja que va patir una greu lesió, ara fa tres temporades. Ara tindrà l'ocasió de debutar en aquesta categoria a les files del Valls. L'altra baixa ha estat la del porter Carles Escrichs i en el seu lloc s'ha fitxat Ivan León, procedent del Vilafranca.

Les noves incorporacions, fetes públiques el passat mes de juny, són David Gallego i José Luis Torres, procedents de l'Ampolla; els germans Uri i Marc Benito, procedents del Tortosa; Arnau Ollé, procedent del juvenil del Vila-seca; Eudald Recasens, que prové de la Gramenet; Ivan Bruno, provinent de la Pobla de Mafumet B; Juank, procedent del Sant Salvador; Aleix Llobet, provinent de l'Alcarràs i Carlos i Hugo, que pugen del juvenil del Cambrils Unió. D'altra banda, continuen a l'equip, Samu García, Jusi Gavaldà, Josu Rigal, Edu Sosa, Òscar Morell, Sergio Rubio i Roger Carrió.

Comenta aquest article