Esports

Taekwondo

L'Escola Sundo de Taekwondo realitza els exàmens per passar de cinturó

Per Maria Vidal

Un dels grups que va aconseguir superar els exàmens per canviar de cinturó
Un dels grups que va aconseguir superar els exàmens per canviar de cinturó | Cedida

L'Escola Sundo de Taekwondo va dur a terme el dissabte passat, 22 d'agost, els exàmens per passar de cinturó. Als 22 alumnes que s'hi van presentar, se'ls exigia superar un seguit de proves per aconseguir un color de cinturó superior al que ja tenien, la qual cosa equival a pujar de nivell.

Així doncs, per aprovar els exàmens havien de passar les proves de vocabulari, posicions dels peus, tècnica de cames, patades amb salt, Poomsaes -que consisteixen a realitzar un conjunt de moviments de defensa i atac contra un oponent imaginari- i combat. Habitualment, els exàmens també inclouen una prova de defensa personal però en aquest cas es va haver de suprimir perquè no es podia dur a terme garantint la distància de seguretat entre els alumnes. La resta de proves es van fer respectant totes les mesures sanitàries.

Els exàmens es van fer per grups d'edat, amb el mestre de Taekwondo Carlos Cobo com a tribunal. Finalment, els 22 alumnes que s'hi van presentar van superar els exàmens i van poder canviar de cinturó. El mateix dissabte també es va dur a terme l'entrega de diplomes a tots els alumnes que havien aprovat.