Informació general

Política

El regidor no adscrit Joan Maria Artigau se suma al Partit Nacionalista de Catalunya

Per Redacció

Joan M. Artigau juntament amb Mercè Dalmau, exalcaldessa de Cambrils i membre de l'executiva del PNC
Joan M. Artigau juntament amb Mercè Dalmau, exalcaldessa de Cambrils i membre de l'executiva del PNC | Cedida

Joan Maria Artigau Príncep (Cambrils, 1957), exregidor de Junts per Catalunya i de Convergència i Unió per Cambrils entre els anys 2015 i 2020, va anunciar ahir la seva incorporació al Partit Nacionalista de Catalunya. En les passades eleccions municipals, Artigau formava part de la llista Junts per Cambrils –com a independent–, essent el tercer de la candidatura electoral, i sortint escollit. Posteriorment, per diferents desavinences amb el partit es va desvincular de Junts per Catalunya i va passar a ser regidor no adscrit de l'Ajuntament de Cambrils des de l'inici d'aquest mandat.

Joan Maria Artigau s'adhereix ara al PNC perquè considera el nou partit com "l'única opció política que es preocupa per les necessitats reals de la gent" i afegeix que, en els difícils temps que corren, "Catalunya necessita polítics que facin política útil". La secretària general del PNC –Marta Pascal– s'ha congratulat per la incorporació d'Artigau. Pascal manté la seva voluntat de treballar "per fer gran el PNC" i convertir-lo "en un gran espai on les persones amb sensibilitats diverses s'hi sentin identificats i representats".

En paral·lel a la seva activitat política, Artigau –serraller de professió– dirigeix un negoci propi de maquinària industrial amb 98 anys d'implantació a Cambrils.

Comenta aquest article