Societat

Una trentena de personatges protagonitzaran el migmetratge «Vileros i Mariners. Confinats»

Aquesta setmana està previst que s'enllesteixi la gravació del migmetratge, que està previst que es projecti al parc del Pinaret el proper 8 de setembre, en tres sessions. Les invitacions ja es poden recollir al Patronat de Turisme i a la Torre del Llimó|

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la gravació de Vileros i Mariners. Confinats, ahir al vespre al Casal Municipal de la Gent Gran
Un moment de la gravació de Vileros i Mariners. Confinats, ahir al vespre al Casal Municipal de la Gent Gran | Lluís Rovira i Barenys

El migmetratge Vileros i Mariners, que porta per títol "Confinats", està encarant la darrera setmana de gravació. Ahir al vespre es va gravar una escena a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran i avui està previst que es gravi el que serà la penúltima localització. Aquest proper dissabte n'està prevista la finalització de manera que el material enregistrat ja estarà a punt per completar el muntatge final. En total el migmetratge, que es va començar a rodar a finals del passat mes de juliol, s'haurà enregistrat en una quinzena de localitzacions diferents. La tercera edició del ball parlat Vileros i Mariners, enguany, tindrà format cinematogràfic donat que les condicions de seguretat que s'imposen en motiu de la pandèmia impedeixen la representació normal que es feia a la plaça de la Vila i que comptava amb una concurrència molt gran de gent en un espai relativament petit.

La gravació i muntatge del migmetratge va a càrrec de la productora audiovisual cambrilenca Sinestèsic. El migmetratge, d'una mitja hora de durada, portarà les quatre parelles protagonistes i les tres autoritats locals a uns nous escenaris. El confinament obligat per la pandèmia mostrarà les parelles dins les seves cases així com en altres espais ciutadans. En aquest format nou, també els acompanyaran una dotzena de nous personatges. Enguany, a l'enregistrament de Vileros i Mariners, hi participen, en total, una trentena de persones.

Projecció al parc del Pinaret en tres sessions, el proper 8 de setembre

La projecció del migmetratge "Vileros i Mariners. Confinats" es farà, si la pandèmia no ho impedeix, el proper 8 de setembre, diada de la Mare de Déu del Camí, al parc del Pinaret. Estan previstes tres sessions, la primera a les 21h; la segona a les 22,15h i la tercera a les 23,30h. L'entrada és gratuïta i s'ha de passar a recollir a la seu del Patronat de Turisme (de les 9 a les 14h i de les 17 a les 19h) o bé a la Torre del Llimó (de les 10 a les 14h). Ahir va ser el primer dia que es podien anar a buscar i fins el 3 de setembre o abans si s'exhaureixen abans. L'aforament màxim per a cada sessió és de 250 persones. L'entrada al recinte del parc del Pescador es farà per la porta que hi ha a l'avinguda del Mil·lenari. Es farà un control d'accés i es netejarà i desinfectarà l'espai després de cada sessió. En cas de pluja, la representació es farà al Palau Municipal d'Esports.

 

Comenta aquest article