Informació general

Turisme de Cambrils assisteix a la fira Internationale Tourismus Börse de Berlín que es farà entre el 7 i l'11 de març

Per Redacció

Turisme de Cambrils estarà present en la fira Internationale Tourismus Börse de Berlín que es farà entre els dies 7 i 11 de març, continuant amb les accions promocionals previstes per aquest any 2007.
La participació en aquest fira es farà en modalitat de córner -una iniciativa dissenyada pel Patronat de Turisme de Costa Daurada- en la què s'uneixen diferents patronats de turisme de la zona i es presenten amb una única imatge i en un mostrador comú de Costa Daurada, oferint l'oferta global que ofereix el nostre territori

La ITB de Berlín està considerada una de les principals fires del sector turístic mundial, juntament amb les de FITUR de Madrid i la World Travel Market de Londres. Enguany comptarà amb 11.894 expositors i una superfície total de 150.000 metres quadrats, que acolliran diversos actes de presentació de diferents destins, estudis, llibres, productes o taules rodones. Durant els dies que duri la fira es preveu que hi passin unes 145.000 persones, entre professionals del sector i públic en general. La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils -Anna López- va explicar que "Cambrils ha d'insistir en la promoció del nostre producte en aquestes fires per consolidar el nostre posicionament dins del mercat alemany i per captar nous clients".
A banda, també cal recordar la important campanya de promoció engegada des de Turisme de Catalunya a Alemanya, país en el que s'està incidint de forma destacada per la seva importància econòmica i per ser un dels emissors turístics més importants d'Europa.

Participació en el workshop organitzat pel tour operador Natalie Tours i Serhs Tourism

El passat dilluns 5 de març, es va celebrar a l'hotel Rei Joan Carles I de Barcelona, una reunió de treball sobre destinacions i productes, amb la finalitat de que els directors i operadors de mostradors de 250 agències de viatge d'arreu de Rússia coneguin i s'informin sobre la realitat de l'oferta turística del nostre país, i concretament de Cambrils. Turisme de Cambrils assisteix a aquesta trobada d'agents de viatge russos, per donar suport a la comercialització, i reforçar l'oferta del nostre municipi davant els professionals que comercialitzen el turisme rus cap a les costes de la Costa Daurada. Cal destacar que el tour operador Natalie Tours és líder en l'emissió de turisme rus. Segons la regidora de Turisme -Anna López-, "el fet d'assistir a aquesta reunió de treball, que a més no comporta cap despesa pel Patronat de Turisme de Cambrils, és una ocasió molt important que no podíem desaprofitar, degut al volum de visitants russos que arriben a la nostra zona".

Comenta aquest article