Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Activitats

Oberta la preinscripció a l'oferta d'activitats tardor-hivern de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Estan previstes del 28 de setembre de 2020 al 29 de maig de 2021, amb les mesures de prevenció de la Covid-19

Per Redacció

Cartell de les activitats esportives que ofereix l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Cartell de les activitats esportives que ofereix l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert avui dilluns 24 d’agost la preinscripció a les activitats esportives de la temporada tardor-hivern. Fins al 13 de setembre, les persones interessades a apuntar-se a la nova oferta esportiva municipal, ho poden fer per internet, a través de la pàgina web municipal (cliqueu aquí). Hi ha previst obrir un nou període de preinscripció de l’1 al 13 de desembre, si queden places disponibles.

L’oferta d’activitats, que serà vigent del 28 de setembre de 2020 al 29 de maig de 2021 si les condicions sanitàries ho permeten,  és variada i està dirigida a totes les edats, des de nadons fins a persones d’edat avançada. Inclou cursos de natació i de tennis i pàdel, activitats poliesportives (handbol, bàsquet i futbol sala), gimnàstica de manteniment i aiguagim terapèutic. A aquesta oferta cal afegir-hi les activitats dirigides que brinda l’Àrea d’Esports durant tot l’any (aeròbic, step, cicling, tonificació, etc.).

Per evitar aglomeracions i mantenir la distància de seguretat entre les persones, les places són limitades i es donaran per ordre de puntuació, en base a un barem que té en compte diversos factors com, per exemple, l’empadronament al municipi i la inscripció a la darrera edició de les activitats esportives de tardor-hivern, entre d’altres. S’organitzaran, entre grups reduïts, amb un mínim d’un monitor o monitora que es relacionarà sempre amb el seu mateix grup; i s’habilitaran diferents punts d’entrada i sortida en els equipaments esportius.

Tal com remarca el regidor d’Esports, Diego García, en tot moment es vetllarà pel compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 proposades per les autoritats sanitàries competents i diàriament, a l’arribada es comprovarà l’estat de salut dels participants i es farà un control de temperatura. També se seguirà un protocol específic sobre l’ús i desinfecció dels espais, del material propi de les activitats i de la gestió dels espais d’emmagatzematge.

Descomptes per a les persones empadronades

El consistori ha mantingut els avantatges en les tarifes per a les persones empadronades al municipi i també per a les abonades a les instal·lacions esportives. Els preus de les activitats són més econòmics per a aquestes persones; i aquelles que tenen una antiguitat mínima de dos anys al padró poden optar, a més, a altres descomptes: del 5% a partir del segon germà que faci una mateixa activitat; d’un 10% a partir de la segona activitat i d’un 10% si són persones majors de 65 anys.

Totes les persones inscrites a les activitats poden fraccionar-ne en dos el pagament: pagar el 50% a l’inici; i el 50% al novembre, sense cap recàrrec. Més detalls en el fullet informatiu adjunt.

Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a l’Àrea d’Esports, per telèfon (977 820 523) o per correu electrònic (esports@vandellos-hospitalet.cat).