Informació general

Els nous desviaments del trànsit en l'N-340 deixen entreveure l'aspecte que tindrà la futura autovia

Per Judit Pinazo



El carril central ha quedat inhàbil i els vehicles circulen pels carrils laterals
Segons informa la Unitat de Carreteres a Tarragona del Ministeri de Foment, des d'ahir i fins el mes de juliol de 2007, els treballs de la futura autovia del Mediterrani afectaran el trànsit entre Cambrils i Vila-seca. Per aquest motiu, des d'ahir a mig matí, s'han habilitat nous desviaments de trànsit als enllaços de la N-340 amb la carretera de Misericòrdia cap a Reus (TV-3141) i amb la l'autovia de Reus a Salou (C-14).

Els desviaments que s'han efectuat han provocat un canvi d'aspecte considerable en l'N-340. Un dels principals canvis és que el traçat, de dos sentits de l'N-340 entre el Mas Gallau i la riera de Riudoms, que hi havia fins ara, ha quedat inhàbil. Els dos sentits de la marxa s'han desplaçat als nous carrils laterals. Un altre dels punts que també ha sofert un canvi important és el recorregut que fan els vehicles que surten de Vilafortuny per accedir a l'N-340. A l'alçada del Divertipark, al que fins ara era l'N-340, els vehicles es desvien per una rotonda alçada que va a parar a una altra rotonda, aquesta provisional, ubicada just damunt del fins ara traçat de l'N-340. Els vehicles que venen de Tarragona o Reus, accedeixen directament a la rotonda provisional que condueix als vehicles direcció Cambrils pel nou carril lateral. Els vehicles que van de Cambrils direcció Tarragona també utilitzen el nou carril lateral. A partir d'ara tant els vehicles direcció Cambrils, com els que surten del municipi han de passar per la rotonda alçada de l'encreuament amb la carretera de Misericòrdia, que fins ara només utilitzaven els vehicles que anaven o venien de Reus per aquesta via.

Cal destacar que els desviaments en el trànsit han provocat alguna retenció en determinats moments del dia.

Per altra banda avui a les 22 hores de la nit i fins les 6.00 hores de dimecres s'instal·laran unes bigues d'una nova estructura, a l'alçada del punt quilomètric 1151 i es produiran dos talls puntuals. A més el proper 12 de març en aquest mateix punt es modificarà el pas dels vehicles també entre les 22 hores i les 6 hores del matí.

Comenta aquest article