Motociclisme

El pilot de motociclisme cambrilenc Ivan Matamoros queda tercer a la cursa de Mototierra

El motociclista cambrilenc Ivan Matamoros, amb el dorsal número 57, durant la cursa de Mototierra | Cedida

El jove pilot cambrilenc de motocròs, Ivan Matamoros, ha aconseguit la tercera posició a la cursa de Mototierra, que va tenir lloc aquest passat cap de setmana al municipi de Càlig, a la província de Castelló.

Un total de 12 pilots van participar en aquesta cursa de motocròs, en la qual Ivan Matamoros, de 14 anys, va córrer amb la seva moto KTM de 85 cc. El cambrilenc va aconseguir un tercer lloc a la primera màniga, un primer lloc a la segona tanda i, per últim, a la tercera sortida es va classificar en tercera posició. A la classificació final, Ivan Matamoros va quedar en tercer lloc, un molt bon resultat obtingut gràcies al seu esforç i continuïtat.

El pilot cambrilenc va participar en aquest campionat de motocròs a Castelló, ja que a Catalunya encara no s'han reprès les curses -està previst que comencin aquest mes de setembre- i se n'han anul·lat moltes. El pròxim 23 d'agost tindrà lloc a Vinaròs l'última cursa de Mototierra, on Ivan Matamoros assistirà i intentarà mantenir la posició aconseguida aquest cap de setmana.