Esports

Victòria del FC Cambrils a domicili i del CB Cambrils al Palau Municipal d'Esports

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Marianao Poblet 2 - FC Cambrils 3



El jugador de l'Oleastrum, David Martí, disputa una pilota a un jugador de l'Alcanar en el partit d'ahir a la tarda a l'Estadi Municipal de Cambrils
El Marianao Poblet es va avançar al marcador aconseguint els seus dos gols a la primera part. A la represa, el Cambrils va aconseguir remuntar el partit aconseguint el gol de la victòria al darrer minut. El jugador del Cambrils Pedro va fer dos gols, un d'ells de penalti, i el gol del triomf el va fer Julián.

Primera Territorial

CF Oleastrum 1 - Alcanar 2

Immerescuda derrota de l'Oleastrum davant l'Alcanar en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal. L'àrbitre del partit hi va tenir un paper destacat al no assenyalar un penal clar a favor de l'Oleastrum, a la primera part, i castigar amb un penalti injust l'equip local a la segona part. El gol de l'Oleastrum el va fer David Martí al minut 5 del partit.

Hoquei

Ercros Vila-seca 3 - Cambrils C.H. 2

Divendres passat el Cambrils C.H. va visitar la pista de l'Ercros Vila-seca, un partit que el Cambrils va saber encarar avançant-se dos gols en la primera part. Res a veure amb la segona, que l'equip cambrilenc va veure com el rival remuntava el partit, aconseguint tres gols i sentenciant el marcador final. El resultat posa el Cambrils en una situació complicada, i cada cop queden menys oportunitats per assegurar la permanència en la categoria. En la propera jornada el Cambrils C.H. rebrà la visita del Finca Nova Igualada H.C. El partit serà dissabte a les 21.00h al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, un rival amb 4 punts més que el Cambrils. C.H.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 78 - TGN 61

L’equip sènior A del CBC va sumar ahir a casa una nova victòria. Durant el primer quart, els jugadors cambrilencs van portar el ritme del partit sumant un clar primer parcial de 16 a 6. En el segon període, l’equip tarragoní va reaccionar en atac i va aconseguir ralentitzar el ritme de joc dels cambrilencs i acostar-se en el marcador, reduint les diferències incials. El CBC va marxar al descans amb una avantatge de tan sols 8 punts. En la represa, l’equip cambrilenc va saber mantenir una bona defensa i un atac sòlid, tot i les nombroses faltes provocades pel TGN, que li van valdre diverses tècniques i una falta antiesportiva. En els darrers instants del partit, l’equip blanc i blau va saber mantenir les distàncies en el marcador i endur-se la victòria.

Sènior masculí B

CB Cambrils 48 - CB La Pobla 78

L’equip sènior B del CBC va encaixar una contundent derrota ahir a casa. El partit va ser molt intens des dels primers minuts, tot i que l’equip local va anar sempre a remolc en el marcador. Els visitants van mantenir durant els dos primers quarts un coixí d’uns 10 i 12 punts força còmode, tot i que els cambrilencs van lluitar per acostar-se en el marcador. En el darrer quart però, la defensa pressionant proposada per l’entrenador local –Raúl Ordóñez- va baixar la seva intensitat i l’equip visitant ho va saber aprofitar amb un atac imparable, anotant fins a 30 punts en 10 minuts.

Comenta aquest article