Ciclisme

El ciclista cambrilenc Edgar Curto queda setzè a la tercera prova de la Copa Espanya

Curto es manté en la novena posició de la classificació general en la categoria sub-23

Edgar Curto en un moment de la competició, pujant a l'Alto del Potrillo de Valladolid | Cedida

El passat diumenge dia 9 d'agost es va disputar la 3a etapa de la Copa Espanya de ciclisme a la població de Valladolid. A la prova hi van participar els 22 millors equips d'Espanya, entre els quals hi havia el Team Compak, equip del qual en forma part el ciclista cambrilenc Edgar Curto per tercer any consecutiu. En total, s'hi va congregar 170 participants en una cursa amb un recorregut de 160 km i 8 ports de tercera categoria.

La prova va transcórrer a un fort ritme amb una mitjana de 42 km/h, i a l'últim port hi va arribar un grup de 6 corredors que ben aviat va ser neutralitzat per un altre grup de 15 ciclistes entre els quals s'hi trobava Curto. Aquest grup de 21 corredors es va mantenir fins a la línia de meta, disputant-se les primeres posicions de podi. Finalment, el cambrilenc no va participar a l'esprint final a causa de les rotondes i l'estretor de l'arribada, i va quedar en 16a posició.

Després d'aquesta prova, Edgar Curto passa a ocupar la 9a posició de la classificació general de la Copa Espanya en la categoria sub-23. Aquesta cursa va ser la primera disputada després d'uns mesos sense competicions amb diverses proves anul·lades i d'altres ajornades a causa de la Covid-19.