Societat

Solidaritat

Joan Carles Adell, nedador del Cambrils Club Natació, farà una travessia solidària de 42 km contra el càncer infantil

Per Redacció

Cartell de la travessia solidària que farà Joan Carles Adell
Cartell de la travessia solidària que farà Joan Carles Adell | Cedida

El nedador del Cambrils Club Natació i caporal de la Policia Local de Cambrils, Joan Carles Adell, farà una travessia solidària de 42 quilòmetres a mar obert i sense parar per recaptar fons pels nens i nenes amb càncer de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Adell durà a terme la travessia el 5 de setembre de forma individual, però en els darrers 10 quilòmetres de recorregut s’hi uniran alguns nedadors i nedadores del Cambrils Club Natació. Durant les 12 hores que estarà nedant l’acompanyarà una embarcació que supervisarà el seu estat i li proporcionarà aliments. Adell començarà a nedar des del far de la Punta del Fangar de Deltebre i finalitzarà a les Escales Reials del Port de Cambrils.

La iniciativa ja compta amb el suport del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, la Policia Local i diverses empreses i professionals. Els diners que s’aconsegueixin amb aquest repte solidari s’enviaran a l’hospital pediàtric a través de la campanya “Cambrils #PelsValents” impulsada per la Policia Local. A més de la recaptació de fons, l'objectiu de la travessia és difondre i donar visibilitat al càncer infantil i a la campanya solidària.

Joan Carles Adell és campió d’Espanya i Catalunya en aigües obertes. L’última medalla d’or la va aconseguir aquest febrer al III Campionats d’Espanya màsters de fons d’hivern que es va disputar a Oviedo. 

Comenta aquest article