Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Medi ambient

Turisme de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors instal·la «L'únic peix que menja plàstic» a la platja

Aquest element escultòric té per objectiu conscienciar sobre l'efecte devastador dels plàstics als mars i oceans i ha estat dissenyat per Rosendo Porro Cuesta

Per Redacció

Imatge de l'element escultòric que es troba a la platja de l'Arenal
Imatge de l'element escultòric que es troba a la platja de l'Arenal | Cedida

Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors ha instal·lat un nou element a la platja de l’Arenal. Es tracta de ‘l’únic peix que menja plàstic’, una escultura que fa de contenidor de reciclatge d’envasos, «de tal manera que, quan és ple, serveix d’element visual per a la conscienciació sobre l'efecte devastador sobre la fauna marina que té la presència dels plàstics als nostres mars i oceans», ha explicat la regidora de Turisme Maria José Gómez.

«La seva ubicació està pensada perquè es trobi en un lloc d’afluència de gent i s’ha col·locat de manera que puguin utilitzar-lo tant els usuaris de la platja com les persones que passen pel passeig marítim», ha afegit la mateixa regidora.

L’escultura ha estat dissenyada per Rosendo Porro Cuesta, un artista dedicat al treball i artesania del ferro al taller L'Enclusa, al Poble Espanyol de Barcelona.