Societat

Comerç

El Samà Slow Market celebra, avui, la seva tercera i darrera jornada

Les 26 parades que hi participen estaran obertes des de les 10 fins a les 14h, aquest matí, i de les 17 a les 22h, aquesta tarda-vespre

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de les parades del Samà Slow Market, ahir al vespre
Aspecte de les parades del Samà Slow Market, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

El Samà Slow Market encara, avui, la seva tercera jornada d’aquesta primera edició. Les 26 parades que hi participen estaran obertes des de les 10 fins a les 14h, aquest matí, i de les 17 a les 22h, aquesta tarda-vespre. Aquest esdeveniment que uneix la naturalesa, el modernisme i la música amb el comerç i l'artesania local va obrir portes el passat divendres a les 17h i va estar obert fins les 22h. Ahir dissabte, l’horari de tancament es va allargar fins les 24h.

El Parc Samà, ahir a la tarda, va omplir el seu aforament màxim en aquesta època de pandèmia, que s’ha determinat en 600 persones. La gent passejava per tots els racons el parc i quan arribava a la zona propera al llac es trobava les parades dels comerciants i artistes que participen en aquest Samà Slow Market. Ahir, a més, a les 20h es va poder gaudir de l’actuació d’un tenor i ja a la nit, de l’actuació de la xaranga Bandsonats. El divendres hi va haver l’actuació del grup Som2. Aquestes actuacions havien de ser inicialment en un escenari i amb els espectadors asseguts, però s'ha hagut d'optar per fer-les itinerants per evitar aglomeracions de persones.

L'Associació de Comerciants Vilacentre de Cambrils i DNA Turisme i Oci, l'empresa gestora del Parc Samà, van començar a donar forma a la iniciativa des del mes de maig amb la intenció de que sigui la primera de més edicions. El Samà Slow Market està organitzat pel mateix Parc Samà i l’Associació de Comerciants Vilacentre amb la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, el Patronat de Turisme i Cambrils Obert.

Comenta aquest article