Informació general

Circulació

Detingut per circular a 246 km/h per l'autopista Ap-7 a Cambrils, una de les velocitats més altes registrada per un radar dels Mossos

Per Redacció

Imatge de l'Ap-7 al seu pas pel terme municipal cambrilenc
Imatge de l'Ap-7 al seu pas pel terme municipal cambrilenc | Lluís Rovira i Barenys

Els Mossos han detingut un home de 25 anys que circulava amb el seu vehicle per l'Ap-7 en sentit Barcelona a una velocitat de 246 km/h. Aquesta velocitat ha estat detectada pels Mossos, passades les 12 de la nit, quan el vehicle travessava el terme municipal de Cambrils. Immediatament s'ha donat avís a les patrulles que participaven en el dispositiu de velocitat i els agents han aturat el vehicle al peatge de Vila-seca.

Una vegada identificat el conductor i els seus acompanyants, els agents han detingut el conductor per circular a una velocitat penalment punible. Aquest tram d’autopista està limitat a 120 km/h de manera que el detingut anava a més del doble de la velocitat permesa. Cal dir que es tracta d’una de les velocitats més altes que un radar de Mossos d’Esquadra ha registrat mai a Catalunya.

Detingut per anar a 214 km/h

En un segon control també situat a l’AP-7 però en aquest cas al terme municipal de Reus, els mossos han caçat aquest matí, a tres quarts de nou, un altre vehicle que circulava a 214 km/h en sentit sud. Els Mossos han aturat al vehicle a Tortosa i, un cop identificat el conductor, l’han detingut per circular a una velocitat penal. El punt on s’havia establert el control és un tram d’autopista amb tres carrils de circulació limitat a 120 km/h.

 

Comenta aquest article