Informació general

Successos

Una dona es troba en estat molt greu després de ser atropellada per un vehicle a l'avinguda La Llosa

Per Redacció

Una ambulància i agents de la Policia Local es van traslladar al lloc de l'atropellament
Una ambulància i agents de la Policia Local es van traslladar al lloc de l'atropellament | Cedida (Twitter Policia Local)

El passat dimecres dia 5 d'agost, a les 18.50 h de la tarda, es va produir un atropellament a l'Avinguda La Llosa de Cambrils. La víctima és una dona de 45 anys, veïna de Barcelona, que va resultar ferida greu després de ser atropellada quan creuava el carrer per un pas de vianants amb preferència de pas sobre els vehicles i correctament senyalitzat. La vianant va ser atesa per una ambulància al lloc dels fets, però en presentar una fractura al crani amb un pronòstic molt greu va ser traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

El conductor del vehicle que va cometre la infracció és un home de 30 anys, veí de Reus, que va donar un resultat positiu de 0,49 mg/l a la prova d'alcoholèmia realitzada per la Policia Local. Els agents del cos que es van traslladar al lloc de l'accident van instruir-li diligències per causar lesions per imprudència greu i per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Comenta aquest article