Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Turisme

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obre el nou Punt d'Informació Turística Base Nàutica

Aquesta nova instal·lació pretén ser un punt de referència d'informació i promoció de l'activitat nàutica del municipi

Per Redacció

Imatge de representants municipals i membres de l'equip de l'àrea de Turisme al nou punt d'informació turística
Imatge de representants municipals i membres de l'equip de l'àrea de Turisme al nou punt d'informació turística | Cedida

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha posat en marxa el Punt d'Informació Turística Base Nàutica. Es tracta d'un nou espai ubicat al costat de la Base Nàutica del municipi que té per objectiu donar continuïtat al punt d'informació que hi havia al passeig marítim en una caseta de fusta, al costat de la platja de l'Arenal i que es va convertir al llarg dels anys en un dels centres que atenia més consultes.

Alguns membres del consistori, encapçalats per l'alcalde Alfons Garcia i la regidoria de Turisme Maria José Gómez, així com diversos membres de l'Àrea de Turisme, van realitzar ahir dimecres 5 d'agost una visita en aquest emplaçament. "Hem volgut dignificar l’espai de cara al visitant i als informadors i hem cregut oportú compartir ubicació amb la Base Nàutica, gestionada per l’Àrea d’Esports", va comentar la regidora Maria José Gómez.

"Volem que aquest nou espai d’informació turística esdevingui un punt de referència d'informació i promoció de l’activitat nàutica al municipi i perquè esdevingui un pol d'atracció més per complimentar l'oferta turística i alhora contribuir a la desestacionalització del turisme ja que disposem de molts recursos, com el port, el vent de Mestral, o les activitats de lleure de la nostra costa", va afegir la mateixa regidora. La nàutica i, en especial, la nàutica sostenible, és un dels eixos de treball que es van concretar en el marc estratègic de desenvolupament turístic, el qual es va aprovar a principis d'any a través del Consell Sectorial de Turisme. "La posada en funcionament d'aquest punt, és un pas més per assolir aquest repte", va indicar la regidora.

Aquest nou punt d’informació turística comparteix l’estètica de l’oficina ubicada a la plaça de la Marina, en què s’ha adaptat la cartelleria al color corporatiu de l’Ajuntament.

El Punt d’Informació Base Nàutica romandrà obert de dilluns a diumenge, de 10 a 14 hores i de 17.30 a 20 h fins a finals de setembre, i se suma al Punt d’Informació de la Plaça de Marina i a l’Oficina Central de Turisme de Cal Forn.

Comenta aquest article