Informació general

Dependències municipals

L'intèrfon del Jutjat de Pau, espatllat des de l'any passat

Per Berta Ruiz

L'intèrfon del Jutjat de Pau amb un cartellet que avisa de l'avaria
L'intèrfon del Jutjat de Pau amb un cartellet que avisa de l'avaria | Maria Vidal

L'intèrfon de les dependències del Jutjat de Pau –situades a l'edifici de l'antic Ajuntament a la plaça de la Vila– no funciona i està espatllat des de finals de l'any passat. Fins que no va arribar la pandèmia del coronavirus, aquest fet no suposava un entrebanc especial ja que la gent podia accedir lliurement a les dependències judicials. El problema va venir a partir de meitats de març quan es van tancar les portes i la gent que volia anar al jutjat de pau havia de trucar el timbre. El personal del Jutjat de Pau havia de baixar del segon pis fins a la porta de l'edifici per atendre la persona que havia trucat. L'accés lliure a les dependències del Jutjat de Pau no s'ha produït fins a finals d'aquest passat mes de juliol. Durant aquests quatre mesos i mig, el personal del Jutjat de Pau ha hagut de pujar i baixar per obrir la porta als usuaris que hi volien accedir, sempre respectant les distàncies de seguretat i les mesures d'higiene.

Sobre aquesta qüestió, el grup municipal de Cs va preguntar al ple de finals de juny i va tornar a insistir en el tema en el darrer ple, celebrat el 27 de juliol. El portaveu de Cs –Juan Carlos Romera– va insistir en què el govern respongués a les preguntes pendents i va reiterar en les molèsties que estava ocasionant, tant pels treballadors com pels usuaris del Jutjat de Pau, que l'intèrfon estigués espatllat.

El regidor de Serveis de l'Ajuntament –Lluís Abella– va explicar que des de serveis generals ja s'havia iniciat el tràmit per arreglar aquest aparell o canviar-lo per un de nou.

Comenta aquest article