Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Urbanisme

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant millora l'eficiència energètica de l'enllumenat públic a l'avinguda Ramon Berenguer IV

Les obres inclouen la substitució de 40 lluminàries i compten amb una subvenció de la Diputació de Tarragona

Per Redacció

Aspecte de l'avinguda Ramon Berenguer IV, abans que es canviés l'enllumenat públic
Aspecte de l'avinguda Ramon Berenguer IV, abans que es canviés l'enllumenat públic | Google Maps

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha substituït 40 lluminàries amb làmpades d'incandescència de mercuri que hi havia al carrer Ramon Berenguer IV de l'Hospitalet de l'Infant per lluminàries amb làmpades de LED, amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica de l'enllumenat públic. Aquest canvi no farà disminuir els estàndards de qualitat de les lluminàries, garanteix les òptimes condicions d'il·luminació i s'adequa als compliments de la normativa vigent.

Els treballs han inclòs també la substitució de les columnes de 10 metres per noves columnes de 7,55 metres d’alçada, mantenint l’actual ubicació dels punts de llum. Les obres van començar a principis de juliol i està previst que acabin aquesta primera setmana d’agost.

El consistori va adjudicar les obres a l’empresa Etrabonal per un import de 54.347,80 euros i estan subvencionades pel programa específic d'obres per a la millora de xarxes bàsiques municipals i modernització d'equipaments informàtics per garantir l'administració electrònica (PEXI). La Diputació de Tarragona ha atorgat 46.616 euros al consistori, que es farà càrrec de la part restant.

Comenta aquest article