Esports

Solidaritat

El Club Bàsquet Cambrils col·labora amb la campanya solidària «Pels valents»

El club esportiu ha adquirit les mascaretes de la iniciativa, com ja ho havia fet amb els escuts solidaris

Per Redacció

El CB Cambrils s'ha sumat a la campanya solidària
El CB Cambrils s'ha sumat a la campanya solidària | Cedida

El Club Bàsquet Cambrils ha decidit col·laborar amb la campanya "Pels valents" adquirint-ne les mascaretes solidàries per equipar tots els entrenadors, ara que la majoria dels equips del club han tornat als entrenaments des del mes de juliol per acomiadar la temporada i és obligatori que tothom porti mascareta. El club ja havia contribuït anteriorment en la iniciativa comprant escuts solidaris. Des de CB Cambrils animen a totes les entitats cambrilenques i a la població en general a col·laborar en aquesta campanya.

La campanya solidària "Pels valents" té l'objectiu de fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. La iniciativa solidària, que va ser impulsada de manera voluntària per un grup d’agents, consistia en regalar escuts de la Policia Local de Cambrils personalitzats amb el lema de la campanya a canvi d’un donatiu de 4 euros. A la campanya s'hi van sumar uns 160 cossos de la policia local d'arreu de Catalunya. 

Nou centre pediàtric

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu atén en l’actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer. Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de l’Hospital Sant Joan de Déu i connectat amb l’edifici principal mitjançant una passarel·la. El nou centre comptarà amb 38 habitacions; 8 càmeres per al transplantament de progenitors hematopoètics;  24 boxs a l’hospital de dia; 18 despatxos per a consultes externes; radiofarmàcia; laboratori i altres serveis no assistencials.

Comenta aquest article