Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Festa Major

Suspesa la Festa Major de Sant Roc a l'Hospitalet de l'Infant a causa de la situació actual de pandèmia per la Covid-19

Aquesta festa s'havia de celebrar del 12 al 16 d'agost

Per Redacció

Pujada a l'ermita de Sant Roc per la Festa Major de l'Hospitalet de l'Infant del 2019
Pujada a l'ermita de Sant Roc per la Festa Major de l'Hospitalet de l'Infant del 2019 | Cedida

L’Ajuntament del municipi ha decidit suspendre la Festa Major de Sant Roc, de l’Hospitalet de l’Infant que s’havia de celebrar del 12 al 16 d’agost, per precaució davant la conjuntura sanitària actual provocada per la pandèmia del coronavirus. El consistori considera que en aquests moments, en què s’estan produint rebrots a diverses zones de Catalunya, el més important és prioritzar la salut de la ciutadania i garantir-ne la seva seguretat. Per aquest motiu, s’ha cregut convenint cancel·lar, aquest any, la Festa Major de Sant Roc.

“Després d’escoltar l’equip que ens assessora en el programa d’actes, les diverses entitats locals, veïns i veïnes del municipi i després de fer una valoració general de la situació sanitària actual, hem decidit anul·lar aquesta Festa Major, perquè creiem que, com sempre, la prudència és la millor consellera i per a nosaltres el més important és la seguretat de les persones”, afirma el Regidor de Festes, Diego Garcia. A més, argumenta que la suspensió d’aquests esdeveniments permetrà destinar el pressupost d’aquests a altres partides vinculades a l’atenció a les persones i a la promoció econòmica per fer front a les conseqüències de la crisi ocasionada per la Covid-19.

Tant des de la Regidoria de Festes com des de la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant, s’espera que el 2021 la Festa Major de Sant Roc es pugui celebrar al carrer, activament i que tothom en pugui gaudir de forma conjunta, com sempre s’ha fet.

Comenta aquest article