Informació general

Hostaleria

Jaume Orteu, nou president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda

Orteu agafa el relleu del càrrec en un moment complicat per al conjunt hoteler dels tres municipis de la Costa Daurada

Per Redacció

A l'esquerra, Jaume Orteu, el nou president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, a la dreta, Xavier Roig, qui ocupava fins ahir aquest càrrec
A l'esquerra, Jaume Orteu, el nou president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, a la dreta, Xavier Roig, qui ocupava fins ahir aquest càrrec | Cedida

Jaume Orteu és el nou president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, des d'avui 29 de juliol. Aquesta organització representa al 95% dels establiments hotelers dels tres municipis, ja que actualment compta amb 87 establiments associats, els quals sumen 47.000 llits, unes 26.000 habitacions i donen feina a més de 10.500 persones. Orteu desenvoluparà el càrrec durant els propers dos anys, amb la possibilitat de prorrogar-lo dos anys més, tal com es va aprovar a l'Assemblea Ordinària celebrada ahir, 28 de juliol.

El nou president succeeix a Xavier Roig, qui ha deixat la presidència dins el procés natural de relleu del càrrec després de quatre anys de mandat, iniciats el maig del 2016. Jaume Orteu compta amb més de 35 anys d'experiència al sector hoteler de Salou. Actualment, és el director de l'hotel 4R Playa Park de Salou i, fins al moment, era el responsable de formació de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

Segons l'organització, Orteu afronta el nou mandat en un context molt complicat per al conjunt hoteler dels tres municipis de la Costa Daurada, però ho fa amb l'experiència d'haver format part de totes les juntes anteriors des de la creació de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda l'any 1989, i tenint la confiança de la resta d'hotelers de la zona.

L'Associació Hotelera treballa per l'objectiu comú d'establir un vincle d'unió entre els professionals del turisme i l'hostaleria per intercanviar inquietuds, experiències i coneixements del sector. Entre els seus projectes hi ha la col·laboració i cooperació, oferint informació i intermediació entre l'associat i institucions, universitat i altres organismes; intercanviar coneixements del sector amb la finalitat d'implementar una millora continuada per aconseguir l'excel·lència turística i, per últim, actuar en col·laboració per potenciar i promocionar la Costa Daurada.

 

 

Comenta aquest article