Esports

Futbol

La Federació Catalana de Futbol publica els subgrups de Primera i de Segona Catalana

El Cambrils Unió ha quedat enquadrat en el grup 6-B, juntament amb d'altres equips de la demarcació de Tarragona

Per Redacció

Imatge del partit disputat entre el Cambrils Unió i la Canonja el passat mes de febrer
Imatge del partit disputat entre el Cambrils Unió i la Canonja el passat mes de febrer | Berta Ruiz

La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer les agrupacions provisionals de Primera i Segona Catalana per la pròxima temporada 2020-2021, amb la publicació dels subgrups de competició de les dues categories. La Primera Catalana presentarà els Grups 1 i 2, formats per 20 equips cadascun. Aquests, a la vegada, es dividiran en dos subgrups de 10 equips en la primera fase, seguint el criteri de proximitat.

Pel que fa a la Segona Catalana, –categoria en la que competirà el Cambrils Unió– també s’ha fet pública la distribució de totes les agrupacions. Els Grups 1, 5 i 6, corresponents a les províncies de Girona, Lleida i Tarragona respectivament, estaran conformats per 20 equips cadascun, distribuïts en subgrups de 10 equips. En el cas dels Grups 2, 3 i 4, compostos per conjunts de la província de Barcelona, contindran 22 equips cadascun, dividits en subgrups d’11 equips. La primera fase de la lliga, amb inici previst pel cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, tindrà dues voltes i la classificació final determinarà el pas dels equips als subgrups d’ascens o bé de permanència en la segona fase.

El Cambrils Unió ha quedat ha quedat enquadrat en el grup 6-B, juntament amb d'altres equips provincials que són els següents: Altafulla CE "A", Bonavista C. "A", Canonja, C.F. "A", CF Montblanc "A", La Floresta, C.D. "A", Pobla Mafumet, C.F. "B", Reddis, C.F. "A", Riudoms C.D. "A" i Roda de Barà At. "A".

Comenta aquest article