Societat

El Rotary Club de Cambrils participarà en un projecte internacional per a pal·liar els problemes del tercer món vers l'aigua

Per Lluís Rovira i Barenys



El governador rotary, Julián Blázquez, dret, entremig de Miquel Àngel Garcia i Josep M Siuró, va ser present al sopar d'ahir a la nit a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola
Els membres del Rotary Club de Cambrils, acompanyats de les seves parelles, van celebrar, ahir a la nit, el sopar que cada any fan a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola i que serveix per a degustar l'oli de la darrera collita. El sopar d'ahir, a més, va comptar amb un convidat d'excepció, el governador rotary de l'àrea, l'empresari hoteler Julián Blázquez, de Sitges.
La presència a Cambrils del governador rotary, segons explicava el president del Rotary Club de Cambrils, Miquel Àngel Garcia, a Revista Cambrils Diari Digital, forma part de l'obligació d'aquest càrrec, "a més, ve a marcar-nos la política a seguir durant l'any, quins tipus d'accions hem d'engegar així com les aportacions econòmiques que hem de fer per tal de tirar endavant la Fundació Rotària. Aquesta Fundació es nodreix dels fons que aportem els membres del club. Les accions que es desenvolupen amb aquests fons reverteixen a la societat amb les diferents accions que es desenvolupen a nivell local o internacional des de Rotary Club".

Projectes solidaris

Segons va explicar Garcia, el Rotary Club de Cambrils participa en el programa antimines Pax, en el programa Polio i en el programa Actual que es dedica a recollir llibres i enviar-los als països amb necessitats formatives, "el nou projecte que començarem de cara a l'any que ve és un projecte internacional que vol solventar els problemes del tercer món vers l'aigua. Hi ha infinitat de petites poblacions que tenen problemes molt importants per a tenir els mínims d'aigua i la mínima qualitat higiènica de la mateixa". Actualment el Rotary Club de Cambrils està format per 28 membres.

Comenta aquest article