Informació general

Concentració

El col·lectiu dels Avis i Àvies es manté ferm, una setmana més, en la seva reivindicació per la llibertat dels presos polítics

Per Berta Ruiz

Un moment de la concentració dels Avis i Àvies, ahir al matí
Un moment de la concentració dels Avis i Àvies, ahir al matí | Berta Ruiz

El col·lectiu dels Avis i Àvies es va reunir, un dimecres més, en la seva concentració setmanal per reivindicar la llibertat dels presos polítics. Com és habitual, el punt de trobada d'ahir al matí va ser la plaça de la Vila. Per començar, el portaveu del grup va agrair la participació de molts dels presents a la concentració silenciosa que van fer el passat diumenge a les Escales Reials del Port. Manel Palacios va afirmar que, "som els que som, però nosaltres sempre hi som. Voldria fer una petició a la gent de la CUP, a la gent d'ERC, a Junts per Catalunya i també a l'ANC perquè vegin tota la participació que hi tenim i que també ens donin un cop de mà".

A continuació, es va cantar l'Estaca i es va iniciar el recorregut setmanal en direcció al passeig d'Albert. Aquesta setmana, el pas de la comitiva dels Avis i Àvies es va fer sense incidències i amb els seus càntics habituals de: "Fora, fora, fora, la justícia espanyola!", "Li diuen democràcia i no ho és!", "Amnistia, llibertat" o "Borbons als 'tiburons'!", entre d'altres. Finalment, la comitiva va retornar a la plaça de la Vila, novament, on es va cantar el cant dels Segadors. 

 

 

 

Comenta aquest article