Esports

Atletisme

L'atleta cambrilenca Maria Taggi reprèn la competició amb una primera posició als 600 metres llisos del Control Juliol 1

Per Pere Ferrando

Maria Taggi a la prova dels 600 metres llisos, en la primera posició, a punt d'entrar a meta
Maria Taggi a la prova dels 600 metres llisos, en la primera posició, a punt d'entrar a meta | Cedida

Dimarts passat es va disputar el Control Juliol 1, d'atletisme en pista, a la pista municipal d'atletisme d'Amposta. Es tractava de la represa de l'activitat atlètica 2020. Quatre mesos després d'haver començat el confinament per la pandèmia del coronavirus, es disputava la primera competició d'atletisme en pista a Catalunya. Un intent de tornar a la normalitat en uns temps on l'etapa de contagis encara és vigent. Complint les normes sanitàries establertes, en absència de públic i amb limitació de participants es va dur a terme, sense incidències, el control de marques.

A diferència de molts esports, l'atletisme no ha donat per acabada la temporada. El que ha fet és posposar els Campionats de Catalunya i d'Espanya, que s'havien de disputar entre els mesos de maig i juliol. Al calendari modificat es preveuen organitzar a partir de setembre fins a finals d'any.

Representant al Club Atletisme Cambrils hi va prendre part la Maria Taggi. Tot i les restriccions d'espais i horaris de pràctica esportiva d'aquests mesos, la Maria no ha deixat d'entrenar. El fet de poder tornar a competir suposava un reforç psicològic de cara a prosseguir els entrenaments per estar en forma per als Campionats de Catalunya i d'Espanya. Va participar a la prova dels 600 m. llisos S-16, on assolia la 1a posició amb una marca personal de 1'44”60, que suposava ser un nou Rècord de Cambrils de la categoria. millorant en 4 segons la seva marca personal. Sens dubte, un premi a la seva perseverança.

La propera cita és dimarts vinent, al Control Juliol 2 que també es disputarà a Amposta.

Comenta aquest article