Informació general

Recollida

Una vintena de voluntaris participen a la recollida de residus organitzada per Al Camp Residu Zero

L'acció consistia en netejar la zona de la riera Verge del Camí de Cambrils, on es van trobar tant deixalles provinents de la riuada com escombraries llançades recentment

Per Redacció

Imatge conjunta dels voluntaris que van participar a la recollida de residus
Imatge conjunta dels voluntaris que van participar a la recollida de residus | Cedida
Una vintena de voluntaris van recollir residus de la riera Verge del Camí de Cambrils, a l'alçada de l'escola Joan Ardèvol. L'acció, organitzada per l'entitat Al Camp Residu Zero, va tenir lloc ahir diumenge a partir de les 10 h del matí. Els participants van recollir tota mena de deixalles com envasos, ampolles de vidre, roba, persianes o aparells electrònics, entre d'altres.
 
Segons l'entitat, probablement molts d'aquests residus provenien d'aigües amunt a causa de la riuada, ja que estaven conglomerats als laterals de la riera. Tot i això, els voluntaris confirmen que hi havia molta brossa abocada recentment, com poden ser ampolles llançades per joves que fan botellón. La neteja d'ahir va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils, Secomsa i el Consell Comarcal del Baix Camp, els quals van proveir material i esmorzar pels participants. Els voluntaris van haver de portar guants, mascareta, i en tot moment es van respectar les distàncies de seguretat.
 
Al Camp Residu Zero és una entitat que treballa per aconseguir uns espais verds lliures de brossa i per promoure un estil de vida sostenible i respectuós amb el planeta. Aquesta agrupació, entre altres accions, fa un any que realitza recollides d'escombraries arreu del Camp de Tarragona, tant al medi urbà com al natural.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades